Writefulness in Stadsklooster Utrecht: de zes Zintuigen

Samen met het Stadsklooster Utrecht en WaardevolWest geef ik in maart en april weer een cursus Writefulness. Deze keer staan de zintuigen centraal. Je zintuigen helpen je aanwezig te zijn bij wat er in de wereld is. Maar versta jij de kunst van het waarnemen? Hoor je de geluiden aan je voorbij gaan, of luister je met aandacht? Wanneer wordt kijken zien? En hoe wijs is jouw neus? Het worden weer zes inspirerende avonden in een inspirerende omgeving.

Verdiep je zintuigen

Wat zintuiglijke aandacht in jou teweeg kan brengen ervaar je in deze zesdelige reeks Writefulness, waarin jouw zintuigen de hoofdrol spelen. Iedere bijeenkomst staat een van de zes zintuigen centraal: voelen, zien, horen, ruiken, proeven en tot slot je 6e zintuig: je intuïtie. Door middel van meditatie- en schrijfoefeningen krijgt elk zintuig de volle aandacht. Je gaat op zoek naar kostbare herinneringen die met jouw zintuigen verbonden zijn en ontdekt hoe je zinnen jou in het hier en nu tot verstilling kunnen brengen of juist in beweging kunt zetten. Een inspirerende ervaring in een inspirerende omgeving!

Stadsklooster Utrecht

Het Stadsklooster is gevestigd in de voormalige Antoniuskerk in Lombok en organiseert tal van interessante activiteiten op het gebied van cultuur en zingeving. 

Data: woensdag 6 maart, 13 maart, 20 maart, (27 maart geen bijeenkomst), 3 april, 10 april, 17 april
Kleine groepjes: Maximaal 8 deelnemers
Prijs: € 90,- (social price mogelijk)
Tijdstip: 19:30 – 21:30 uur
Locatie: Stadsklooster Utrecht, Kanaalstraat 198 Utrecht

Aanmelden en meer informatie verloopt via het Stadsklooster: klik hier