Verhalen van je leven! Najaar 2023 Utrecht

Levensverhalen schrijven kun je dit najaar ook in het centrum van Utrecht! Tijdens de cursus Verhalen van je leven! gaan we zes donderdagavonden met pen en papier herinneringen ophalen. We schrijven over kleine herinneringen in het leven, over alledaagse momenten, over dingen die je misschien allang vergeten was. Al schrijvend ontdek je de waarde van die verhalen en ga je misschien zelfs wel met een andere blik naar jouw levensloop kijken.

Het leven is niet één verhaal

Veel mensen hebben de wens om hun levensverhaal op te schrijven. Waar begin je dan? En moet dat dan één groot verhaal worden? Dat is helemaal niet nodig. Het leven is een avontuur waarin talloze grote en kleine verhalen te vinden zijn: lichte en donkere verhalen; verhalen van spelen en ook van ploeteren; van vooruitgaan en soms van struikelen. Elk verhaal heeft je iets te vertellen en is verbonden met de andere verhalen van jouw leven.

In deze cursus gaan we met pen en papier uiteenlopende verhalen en herinneringen ophalen. De eerste drie bijeenkomsten schrijven we over de jeugdjaren: waar kom je vandaan, wie of wat heeft je gevormd, wat heb je allemaal meegenomen op jouw reis? Daarna gaan we verder op avontuur. Waar wilde je naartoe, welke wegen ben je ingeslagen en wat heb je daar onderweg aan beleefd? We schrijven in kleine groepjes (max. 10 personen) en luisteren zonder oordeel naar elkaars verhalen. Voorlezen is altijd vrijwillig. De schrijfopdrachten zijn kort en gevarieerd.

Iedereen is welkom. Schrijfervaring is niet nodig.

Zes donderdagavonden – 19:30 tot 22:00 uur
28 september, 5 oktober, 12 oktober, 26 oktober, 2 november, 9 november

Locatie: De Kargadoor Oudegracht 36 Utrecht

Kosten: € 230,- (inclusief koffie/thee) na aanmelding ontvang je een betaalverzoek.

Aanmelden/meer informatie

Wil je meedoen of wil je eerst meer informatie? Mail naar info@levenslinguistiek.nl  of bel 06 11 39 23 54.