Schrijven over Mooie Dingen in je leven

In november 2023 gaan we schrijven over Mooie Dingen in je leven. Een nieuwe workshopreeks van drie zaterdagochtenden, in het hartje van Utrecht. In deze nieuwe workshopreeks schrijven we over onderwerpen die nauw met elkaar te maken hebben, maar toch net een andere invalshoek hebben. De eerste reeks gaat dus over Mooie Dingen in je leven en dat zal vast en zeker bijzondere verhalen gaan opleveren. Schrijf je mee?

Drie zaterdagochtenden in hartje Utrecht

Welke spullen of voorwerpen hebben voor jou een speciale waarde? Wanneer word je geraakt door een boek, mooie muziek of een schilderij? En versta jij nog de kunst van het verwonderen? In deze workshopreeks schrijven we over Mooie Dingen in je leven. We gaan daarbij kriskras door het leven. Welke herinneringen heb je aan deze mooie dingen, hoe heb je ze beleefd? Hoe is dat nu en wat hebben die herinneringen je eigenlijk te vertellen? We gaan het met pen en papier ontdekken.

We schrijven in kleine groepjes (max. 10 personen) en luisteren zonder oordeel naar elkaars verhalen. Voorlezen is altijd vrijwillig. De schrijfopdrachten zijn kort en gevarieerd.

Drie zaterdagochtenden – 10:00 tot 12:30 uur
11 november: thema Waardevolle spullen
18 november: thema Kunst
25 november: thema Verwondering

Locatie: De Kargadoor Oudegracht 36 Utrecht

Kosten: € 115,- (incl. koffie/thee) na aanmelding krijg je een betaalverzoek

Aanmelden/meer informatie

Wil je meedoen of eerst wat informatie? Mail dan naar info@levenslinguistiek.nl  of bel 06 11 39 23 54.