Schrijf een ELFJE, win een levensloopgesprek

Schrijf een elfje dat begint of eindigt met het woord ‘ZIN’ en maak kans op een gratis levensloopgesprek! Dat stond te lezen op een van de kaartjes op het Levenslinguïstiek Memoryspel dat je zaterdag 5 september kon meenemen op de Activiteitenmarkt in Houten. Ik hoop dat je de uitdaging aangaat en een Elfje instuurt. Uit alle inzendingen kies ik er twee uit om een levensloopgesprek te komen volgen.

Schrijf een elfje

Wat is ook alweer precies een elfje? Een elfje is een korte dichtvorm van 5 regels: de eerste regel heeft 1 woord;
de tweede regel heeft 2 woorden; de derde regel heeft 3 woorden; de vierde regel heeft 4 woorden en de vijfde regel heeft 1 woord. Samen zijn dit elf woorden, vandaar dat deze dichtvorm een elfje wordt genoemd.

Een elfje maken is leuk om te doen. Je hoeft niet te rijmen of je aan andere ingewikkelde regels te houden. Als je het eenmaal onder de knie hebt, vliegen ze vanzelf uit je pen. Hieronder een voorbeeldje.

Essentie
Dat is
Wat je pakt
Als je elfjes schrijft
Echt!

Win een levensloopgesprek

Schrijf dus een elfje met op regel 1 of regel 5 het woord ZIN. Stuur deze naar info@levenslinguïstiek.nl. Uit de inzendingen kies ik er twee uit. De inzenders kunnen bij mij terecht voor een gratis levensloopgesprek. Ieder levenslooptraject begint met een biografische vraag. Een vraag aan jezelf waar je misschien al een tijdje mee rondloopt en die je wel eens zou willen onderzoeken. Dat kan tijdens dit gratis gesprek. Na afloop van het gesprek heb je de vraag voor jezelf duidelijker in beeld, weet je beter waar het eigenlijk om gaat. Je kunt er voor kiezen om vervolgens een biografisch zelfportret of een levenslooptraject te gaan volgen. Maar dat hoeft natuurlijk niet.

Wil je liever schrijven? Het is ook mogelijk om samen een uur autobiografisch schrijven uit te proberen.

Kortom: schrijf een elfje en stuur deze naar info@levenslinguistiek.nl. Wie weet wat voor ZIN dat heeft…