Online Schrijfmeditatie over Voorpret! Donderdagavond 21 maart van 19:30 – 21:30 uur

De leukste pret is voorpret wordt weleens gezegd. Hoe fijn is het om plezier te beleven aan wat komen gaat! Je gedachten maken moeiteloos sprongen in de tijd en verkennen grenzeloos alles wat er mogelijk is. Bij voorpret worden verlangens gewekt, verwachtingen geboren en plannen gesmeed. We schrijven erover in de Online Schrijfmeditatie van maart. Deze is voor één keer niet op de zondagochtend maar op donderdagavond 21 maart. Schrijf je mee?

Voorpret kent alleen de grenzen van de verbeelding

Voorpret is misschien wel de beste pret die er bestaat. Voorpret kent alleen de grenzen van de verbeelding. Uit onderzoek is bijvoorbeeld gebleken dat vakantiegangers een piek in geluksgevoel hebben vóór hun vakantie. Door erover te praten of te dromen ga je de ervaring al duiden of beleven. Je kunt ook alvast van alles opzoeken op internet of boekjes halen uit de bibliotheek. Dat alles vergroot de voorbeleving. Met voorpret creëer je ook verwachtingen, je gaat je verbeelden hoe iets kan zijn, je maakt verlangens wakker. Voorpret gaat natuurlijk niet alleen over vakantie. Het kan over allerlei zaken gaan, groot en klein. Een ontmoeting met een goede vriend, het eten van vanavond. Voorpret is belangrijk. Je ergens op verheugen maakt het dagelijks leven gelukkiger. Je verlengt het moment van genieten. Voorpret gaat dus om de kunst van het genieten.

Netwerk Schrijfmeditatie

Let op: deze maand schrijf ik eenmalig niet op zondagochtend maar op donderdagavond 21 maart van 19:30 tot 21:30 uur! De reguliere schrijfmeditatie met het netwerk Online Schrijfmeditatie is op zondag 24 maart.

Samen met vijf andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke derde zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Op de site van het Netwerk Schrijfmeditatie vind je de tijden van de andere coaches.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 12,50. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Je ontvangt dan een bericht met een betaalverzoek. Na betaling ontvang je van mij een Teams-link voor deelname.

Op de hoogte blijven?

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen om altijd op de hoogte te blijven van de schrijfmeditaties, workshops en andere activiteiten? Stuur dan een mailtje naar info@levenslinguistiek.nl.

Online Schrijfmeditaties
Thema donderdag 21 maart: Voorpret
– Van 19:30 uur tot 21:30 uur
– € 12,50 per keer
– aanmelden via info@levenslinguistiek.nl