Online Schrijfmeditatie 30 mei: In de bloei van je leven!

Zondag 30 mei kun je weer meedoen met de online Schrijfmeditatie. We schrijven rond het thema In de bloei van je leven. Mei is de bloeimaand. Kijk je naar buiten, dan zie je overal de natuur om je heen in volle bloei. Ik nodig je uit om ook eens naar binnen te kijken: wanneer voelde jij je een groentje en wanneer stond je in bloei?

Samen met vijf andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een online schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. We schrijven van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet.

Thema 30 mei: In de bloei van je leven

Mei is de bloeimaand. Na een groene groeiperiode is daar opeens die stralende kleurrijke bloem! In volle bloei! Wanneer voelde jij je een groentje en wanneer stond jij in volle bloei? Dat gaat we schrijvend onderzoeken. We beginnen met een korte kennismaking en een meditatie. Dan zijn er drie schrijfrondes met voorlezen en een afrondende opdracht. De precieze schrijfopdrachten hoor je op de dag zelf.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 10,-. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Online Schrijfmeditaties Elke voorlaatste zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema mei: In de bloei van je leven