Online Schrijfmeditatie 25 februari: Een groentje zijn

Het gevoel van een groentje zijn, dat kennen we allemaal wel. Het heeft iets van onzekerheid in zich, maar ook van belofte en groei. Mooi onderwerp voor een online schrijfmeditatie dus. Wanneer was jij een groentje in je leven? Zondag 25 februari gaan we op onderzoek uit. Schrijf je mee?

Dat komt net kijken

In de aankondiging van het voorjaar prikt er weer allerlei fris groen boven de grond uit. Dat ‘net komen kijken’ hebben we zelf in ons leven ook vaak meegemaakt: we zijn op veel momenten een ‘groentje’ geweest. Ook later in je leven maken we nog nieuwe dingen mee, maar voel je je dan ook een groentje? Wanneer voelde je je een groentje en hoe kwam dat?

Wat is het verschil tussen ergens nieuw zijn of je ergens een groentje voelen? Hoe ga je daarmee om? We gaan al schrijvende op onderzoek uit.

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met vijf andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke derde zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Op de site van het Netwerk Schrijfmeditatie vind je de tijden van de andere coaches.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 12,50. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Je ontvangt dan een bericht met een betaalverzoek. Na betaling ontvang je van mij een Teams-link voor deelname.

Op de hoogte blijven?

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen om altijd op de hoogte te blijven van de schrijfmeditaties, workshops en andere activiteiten? Stuur dan een mailtje naar info@levenslinguistiek.nl.

Online Schrijfmeditaties Elke derde/voorlaatste zondag van de maand
Thema zondag 25 februari: Een groentje zijn
– Van 10:30 uur tot 12:30 uur
– € 12,50 per keer
– aanmelden via info@levenslinguistiek.nl