Online Schrijfmeditatie 24 oktober: Kunst in je leven

“Een kunstwerk is altijd een portret en in dit portret herkennen we, als we er goed naar kijken, iets van onszelf.” Aldus de Franse filosoof en dichter Jean-Marie Guyau. Wat herken jij van jezelf in kunst? Wanneer wordt jij door kunst geraakt? Welke woorden horen daarbij voor jou? Dat gaan we ontdekken tijdens de online Schrijfmeditatie van zondagochtend 24 oktober. Twee fijne uurtjes schrijven voor jezelf, vanuit je eigen huis, jezelf herkennen in elkaars verhalen.

Soms vallen de dingen zo mooi samen. Toen mijn collega’s in het netwerk Schrijfmeditatie lieten weten dat het thema voor oktober Kunst in je leven zou zijn, stuitte ik de volgende dag prompt op bovenstaand citaat. Dat was tijdens een online lezing over kunst en dat past dan weer helemaal bij het thema van deze maand. Want als de blaadjes gaan vallen, gaan we vanzelf weer meer naar binnen en laten we ons graag inspireren. We dompelen ons onder in kunst in een museum. Of we kijken naar een film, luisteren naar muziek of lezen een boek. Maar wat gebeurt er dan eigenlijk? Wanneer doet kunst iets met jou en wat is dat dan? Dat gaan we ontdekken in de Online Schrijfmeditatie van zondag 24 oktober.

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met zes andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Kijk dan op de flyer voor de tijden bij de andere coaches.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 10,-. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Online Schrijfmeditaties Elke voorlaatste zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema oktober: Kunst in je leven