Online Schrijfmeditatie 24 april: Waar trek jij de grens?

Op zondagochtend 24 april schrijven we over grenzen! Een onderwerp waar we allemaal mee te maken hebben en dat overal speelt: op het wereldtoneel, in de maatschappij en in je persoonlijk leven. Door grenzen te stellen, laat je zien wie je bent. Op de grens ontmoet je elkaar en dat is soms best spannend. Waar grenzen worden overschreden, ontmoet je weerstand, woede, verdriet.

Grenzen moet je respecteren, zo hebben we allemaal geleerd. Welke grenzen ben jij tegengekomen? Hoe ga jij met grenzen om? Wanneer laat je over je grenzen heengaan? Wat betekent het als jij de grenzen mag bepalen? Dat is de moeite waard om met pen en papier te onderzoeken. Doe mee met de maandelijkse online schrijfmeditatie

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met zes andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Kijk hier voor de tijden bij de andere coaches van het netwerk.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 10,-. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Online Schrijfmeditaties Elke derde zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema april: Grenzen