Online Schrijfmeditatie 23 oktober: Onrust!

Zondagochtend 23 oktober kun je weer meedoen met de Online Schrijfmeditatie die ik met het Netwerk Schrijfmeditatie aanbied. De herfst is nu echt begonnen en dat zie je terug in het thema van deze maand: Onrust! Dat klinkt misschien een beetje spannend, maar het belooft juist een kleurrijke en hoopvolle bijeenkomst te worden. Laat je verrassen en schrijf mee! Of beter: Schrijf mee en laat je verrassen!

Oktober is een maand waar verandering voelbaar is zodra we naar buiten gaan. Het is fris en de bladeren zijn aan het verkleuren. Stevige windvlagen helpen dit proces dat onomkeerbaar is. Een proces dat je ook in je eigen leven soms herkent. Onrust kan een voorbode voor verandering zijn. Je voelt twijfel, maar je hebt ook hoop en verwachtingen. Er wordt iets van je verwacht. Een stap, van de oude naar de nieuwe situatie. Hoe doe jij dat? Daar gaan we deze schrijfmeditatie naar op zoek.

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met zes andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Op de site van het Netwerk Schrijfmeditatie vind je de tijden van de andere coaches.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 12,50,-. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Op de hoogte blijven?

Wil je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen om altijd op de hoogte te blijven van de schrijfmeditaties, workshops en andere activiteiten? Stuur dan een mailtje naar info@levenslinguistiek.nl.

Online Schrijfmeditaties Elke derde/voorlaatste zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema oktober: Onrust