Online Schrijfmeditatie 23 april: Zondagskind

Als zondagskind ben je als het ware voor het geluk geboren. Niet iedereen zal zichzelf een zondagskind noemen, maar er zijn vast wel momenten in je leven dat je even dacht dat je voor het geluk geboren was, dat alles van een leien dakje ging, dat het je voor de wind ging. Herinner jij je de gouden jaren van je kindertijd of een gouden moment? Tijdens de schrijfmeditatie van 23 april staan we stil bij het Zondagskind in ons. Schrijf je mee?

Niet alleen zonnige momenten

Toen ik jong was werd ik nog wel eens een zondagskind genoemd. Omdat ik best vaak geluk had, de dingen soms vanzelf gingen, ik hoefde er weinig moeite voor te doen. Ik was mij daar toen zelf nooit zo van bewust, maar inmiddels begrijp ik wel waarom mensen dat zeiden over mij. Toch was ik zeker niet alleen maar een zondagskind, ook voor mij was het leven vaak genoeg lastig of ingewikkeld. Net als bij iedereen kent ook mijn leven tegenslag en moet ik hard werken om dingen voor elkaar te krijgen. Tegelijkertijd koester ik de zonnige momentjes in het leven, de momenten dat ik mij weer even een zondagskind voel, zie dat de dingen de goede kant op gaan. En zo heeft iedereen zonnige én lastige momenten in het leven. Daarover schrijven we deze keer.

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met vijfandere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Op de site van het Netwerk Schrijfmeditatie vind je de tijden van de andere coaches.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 12,50. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Op de hoogte blijven?

Wil je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen om altijd op de hoogte te blijven van de schrijfmeditaties, workshops en andere activiteiten? Stuur dan een mailtje naar info@levenslinguistiek.nl.

Online Schrijfmeditaties Elke derde/voorlaatste zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema april: Zondagskind