Online Schrijfmeditatie 21 november: Tijd, je tegenstander of je bondgenoot?

Ja hoor, goed. Druk!’ Grote kans dat dit het antwoord is als ik aan je vraag hoe het met je gaat. Zeker deze dagen, want november is een van de drukste maanden van het jaar. Projecten die nog af moeten voor het eind van het jaar en oh help, de feestdagen komen er ook weer aan. Hoogste tijd dus om even pas op de plaats te maken. Dat kan op zondag 21 november tijdens de Online Schrijfmeditatie. We schrijven – uiteraard – over Tijd. Is tijd je tegenstander of je bondgenoot?

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met zes andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Kijk hier voor de tijden bij de andere coaches van het netwerk..

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 10,-. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Online Schrijfmeditaties Elke voorlaatste zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema november: Tijd, je tegenstander of je bondgenoot?