Online Schrijfmeditatie 21 mei: Schoonheid

Wat is schoonheid? Is schoonheid iets absoluuts of toch vooral iets relatiefs? Beauty is in the eye of the beholder wordt vaak gezegd. Vanuit die gedachte bepaalt ieder mens zelf wat mooi is. Schoonheid zit hem dus vooral in de beleving. Maar wat beleven we dan precies? Schoonheid mag misschien iets ongrijpbaars hebben, maar je kunt er wel degelijk over schrijven. In de schrijfmeditatie van mei duiken we in ons eigen leven: hoe heb je schoonheid ervaren, wanneer en in welke situatie?

Waar zie jij schoonheid?

Schoonheid ervaren we bijvoorbeeld in beeldende kunst, in muziek of in poëzie. Maar ook in het dagelijks leven komen we schoonheid tegen en kunnen we schoonheid ervaren. In de natuur, in het lijnenspel van vliegtuigstrepen in de lucht, of de wind die een plastic zakje laat dansen op straat, in de oogopslag van een kind, of in een gesprek. In de perfectie of misschien juist in de imperfectie van iets. Waar zie jij schoonheid? Dat gaan we schrijvend verkennen.

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met vijf andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Op de site van het Netwerk Schrijfmeditatie vind je de tijden van de andere coaches.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 12,50. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Op de hoogte blijven?

Wil je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen om altijd op de hoogte te blijven van de schrijfmeditaties, workshops en andere activiteiten? Stuur dan een mailtje naar info@levenslinguistiek.nl.

Online Schrijfmeditaties Elke derde/voorlaatste zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema mei: Schoonheid