Online Schrijfmeditatie 21 januari: Vertrouwen

Misschien ben je het jaar begonnen vol goede voornemens. Om deze ook uit te kunnen voeren (maar dan ook echt), heb je naast discipline vooral ook vertrouwen nodig. Een prachtig thema om het nieuwe jaar schrijfmeditaties mee te beginnen.

Vol vertrouwen op weg

Vertrouwen is de pilaar waar ons bestaan op rust. Zonder vertrouwen in jezelf en de ander kun je niets aangaan. Zonder vertrouwen regeert de angst. Vertrouwen is zowel krachtig als kwetsbaar. Het kan je geschonken worden. Je kunt het ook kwijtraken. Kun je ervoor kiezen om (weer) te vertrouwen? Al schrijvend ga je in deze schrijfmeditatie je vertrouwen onderzoeken.

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met vijf andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke derde zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Op de site van het Netwerk Schrijfmeditatie vind je de tijden van de andere coaches.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 12,50. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Je ontvangt dan een bericht met een betaalverzoek. Na betaling ontvang je van mij een Teams-link voor deelname.

Op de hoogte blijven?

Wil je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen om altijd op de hoogte te blijven van de schrijfmeditaties, workshops en andere activiteiten? Stuur dan een mailtje naar info@levenslinguistiek.nl.

Online Schrijfmeditaties Elke derde/voorlaatste zondag van de maand
Thema zondag 21 januari: Vertouwen
– Van 10:30 uur tot 12:30 uur
– € 12,50 per keer
– aanmelden via info@levenslinguistiek.nl