Online Schrijfmeditatie 26 mei: ’t Zout in je leven

Waar kun jij absoluut niet zonder? Wat is onmisbaar in jouw leven? Vaak realiseer je pas wat belangrijk is voor jou als het er even niet of niet meer is. Je zou er zo aan voorbijgaan, maar je kunt niet zonder. Zout heeft die eigenschap ook. Zonder zout is een gerecht vaak smaakloos, zouteloos. En dan pak je het zoutvaatje om het tekort aan te vullen. Wat is ’t zout in jouw leven? We schrijven erover op 26 mei.

Onmisbaar

Zout is een essentieel mineraal in je leven; het zorgt voor een goede balans van diverse processen in je lichaam. Vaak gaan we aan het belang hiervan voorbij. We merken het vaak pas als we een tekort ervaren. Bijna onzichtbaar zorgt het voor ons welbevinden. Je zou kunnen zeggen; Zonder zout geen leven.

In je leven heb je natuurlijk nog meer nodig. Waar zou jij niet zonder kunnen? Hoeveel ruimte kun je hieraan geven? En ken je de bron hiervan? Hierover schrijven we. Aan de hand van een drietal schrijfopdrachten gaan we woorden geven aan de betekenis van dit zout.

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met vijf andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke derde zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Op de site van het Netwerk Schrijfmeditatie vind je de tijden van de andere coaches.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 12,50. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Je ontvangt dan een bericht met een betaalverzoek. Na betaling ontvang je van mij een Teams-link voor deelname.

Op de hoogte blijven?

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen om altijd op de hoogte te blijven van de schrijfmeditaties, workshops en andere activiteiten? Stuur dan een mailtje naar info@levenslinguistiek.nl.

Online Schrijfmeditaties Elke derde/voorlaatste zondag van de maand
Thema zondag 26 mei: t Zout in je leven
– Van 10:30 uur tot 12:30 uur
– € 12,50 per keer
– aanmelden via info@levenslinguistiek.nl