Online Schrijfmeditatie 20 november: Energie!

Kun je wel een beetje energie gebruiken? Zondagochtend 20 november kun je je weer heerlijk opladen met de Online Schrijfmeditatie die ik samen met het Netwerk Schrijfmeditatie aanbied. Deze maand schrijven we over het onderwerp waar iedereen momenteel de mond van vol heeft: Energie! Zet de thermostaat gerust een graadje lager, want meedoen met een schrijfmeditatie is verkwikkend én hartverwarmend.

In deze tijd van dure en schaarse energie, staan we even stil bij onze eigen krachtbron. Waar haal jij energie uit? Iedereen heeft energie nodig, om dingen te kunnen bedenken of doen, maar in sommige fasen heb je meer nodig dan in andere. Over hoe jij jezelf weer oplaadt, wat je nodig hebt om energie te sparen of waar je het juist aan verliest, daarover gaat deze schrijfsessie.

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met zes andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Op de site van het Netwerk Schrijfmeditatie vind je de tijden van de andere coaches.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 12,50,-. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Op de hoogte blijven?

Wil je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen om altijd op de hoogte te blijven van de schrijfmeditaties, workshops en andere activiteiten? Stuur dan een mailtje naar info@levenslinguistiek.nl.

Online Schrijfmeditaties Elke derde/voorlaatste zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema november: Energie!