Online Schrijfmeditatie 20 maart: Uit de startblokken!

Wat brengt jou in beweging? Grote gebeurtenissen op het wereldtoneel, zoals de oorlog in Oekraïne, zetten mensen volop aan tot denken, voelen en handelen. Ook het loslaten van de coronamaatregelen stelt ons in staat om weer in beweging te komen. Om uit de startblokken te komen. Meestal zijn de aanleidingen om in beweging te komen niet zo groots en dramatisch als nu. Wanneer kwam jij uit de starblokken? Daarover schrijven we op zondag 20 maart.

We mogen weer, we kunnen weer, hoor je overal om je heen. We kunnen weer iets in gang zetten, oppakken wat we altijd zo graag deden, weer onder de mensen zijn of ons ergens voor inzetten. Juist nu komen we nu bewuster dan ooit in actie. Waar ben jij in jouw leven in beweging gekomen? Hoe kom jij uit de startblokken en waar duik je in? Daarover gaan we schrijven.

Een drieluik en een punt-lijn-meditatie

Het belooft een mooie schrijfsessie te worden met een aantal nieuwe elementen: we gaan een drieluik maken, voorafgegaan door een punt-lijn-meditatie! Het drieluik is een mooie manier om de geschreven teksten te onderzoeken en met elkaar te verbinden. Met vaak verrassende resultaten. De punt-lijn-meditatie is een fijne manier om jezelf op papier in beweging te zetten. Als je wilt, kun je deze ook heel gemakkelijk thuis doen. De punt-lijn-meditatie is geïnspireerd op de meditaties van de Belgische schrijfcoach Joey Brown.

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met zes andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Kijk hier voor de tijden bij de andere coaches van het netwerk.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 10,-. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Online Schrijfmeditaties Elke derde zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema maart: Uit de startblokken