Online Schrijfmeditatie 20 juni: Vrijaf!

Zondag 20 juni kun je alvast een voorschotje nemen op de zomer! Dan kun je weer meedoen met een online Schrijfmeditatie. We schrijven deze keer rond het thema Vrijaf! Een passend thema want juni is de eerste maand van de zomer. We verheugen ons al op dat zalige zomerse gevoel van vrijaf hebben. Vrij zijn om te doen en laten wat je wilt. Wanneer ben je vrij? En wat gebeurt er dan? Pak pen en papier en ga mee op ontdekkingsreis.

Samen met vijf andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een online schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. We schrijven van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet.

Thema 20 juni: Vrijaf!

Juni is de zomermaand. De maand van de zonnewende, de langste dag van het jaar. Nog even voortmaken en dan is de tijd aan jou. Dan heb je vrij, mag je de boel de boel laten. Waarom is dat toch zo belangrijk? Wanneer heb je echt vrijaf en wat doet dat voor je? Dat gaan we schrijvend onderzoeken. We beginnen met een korte kennismaking en een meditatie. Dan zijn er drie schrijfrondes met voorlezen en een afrondende opdracht. De precieze schrijfopdrachten hoor je op de dag zelf.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 10,-. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Online Schrijfmeditaties Elke voorlaatste zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema juni: VRIJAF!