Online Schrijfmeditatie 20 januari: Idealen

In de schrijfmeditatie van januari, de maand van goede voornemens en Drie Koningen, staan we even stil bij onze idealen. We kijken terug: wat bleef er over van de idealen uit je jeugd ? Welke idealen gaan al een leven mee of heb je juist losgelaten? Wat geef je door?

De drie koningen uit het kerstverhaal volgden een ster die een nieuwe toekomst beloofde. Ook wij kijken in januari vooruit en hebben wensen voor een betere wereld (om te beginnen bij jezelf). In deze maand verbinden we ons opnieuw met onze idealen. in de schrijfmeditatie van zondag 22 januari doen we dat met pen en papier. 

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met zes andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Op de site van het Netwerk Schrijfmeditatie vind je de tijden van de andere coaches.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 12,50,-. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Op de hoogte blijven?

Wil je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen om altijd op de hoogte te blijven van de schrijfmeditaties, workshops en andere activiteiten? Stuur dan een mailtje naar info@levenslinguistiek.nl.

Online Schrijfmeditaties Elke derde/voorlaatste zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema januari: Idealen