Online Schrijfmeditatie 20 februari: Spullen & prullen

Een vulpen die je kreeg van opa, het vaasje dat altijd thuis op de vensterbank stond: sommige spullen koester je. Ze zijn bij je gaan horen. Voorwerpen die je al lang hebt of die je dierbaar zijn, dragen verhalen met zich mee; ze zeggen iets over de fase waarin ze op je pad kwamen. Ze zeggen ook iets over de ander, over jou en jullie band. Daarover schrijven we in de Online Schrijfmeditatie van 20 februari: Spullen & prullen: wat zeggen ze over jou en jouw leven?

Ook met nieuwe spullen kun je in de loop van de tijd iets opbouwen. We staan in deze schrijfmeditatie stil bij wat spullen in je leven betekenen. Welk voorwerp is voor jou van groot belang, misschien wel van onschatbare waarde? Zou je het willen doorgeven? Wat geef je daarmee door?

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met zes andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Kijk hier voor de tijden bij de andere coaches van het netwerk.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 10,-. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Online Schrijfmeditaties Elke derde zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema februari: Spullen & prullen, wat zeggen ze over je leven?