Online Schrijfmeditatie 19 september: Het koffertje van september

Je kunt weer meedoen met de maandelijkse Online Schrijfmeditaties! Het is bijna Prinsjesdag, dus op zondagochtend 19 september schrijven we over het Koffertje van september. Na een periode van rust en opladen gaat iedereen weer aan de slag. Net als de regering maken we alvast een balans op: Wat zijn jouw plannen voor de komende periode? Hoe heb jij je kunnen opladen deze zomer? Houd dat zomerse gevoel nog even vast en schrijf mee!

Samen met vijf andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een online schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Kijk dan op de flyer voor de tijden bij de andere coaches.

Thema 19 september: Het koffertje van september

De zomer zit er nu echt weer op. Voor de meeste mensen is september een overgang van rust naar weer volop in bedrijf zijn. Een mooi moment om even bij stil te staan, net zoals de regering dat op Prinsjesdag doet. Wat zijn jouw plannen voor het komend jaar? Wat was jouw winst van de afgelopen zomer? Wat zit er in jouw koffertje? Dat gaan we schrijvend onderzoeken. We beginnen met een korte kennismaking en een meditatie. Dan zijn er drie schrijfrondes met voorlezen en een afrondende opdracht. De precieze schrijfopdrachten hoor je op de dag zelf.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 10,-. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Online Schrijfmeditaties Elke voorlaatste zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema september: HET KOFFERTJE VAN SEPTEMBER