Online Schrijfmeditatie 19 maart: Verwondering

We verwonderen ons allemaal wel eens: over die prachtige regenboog die uit het niets voor je ogen verschijnt, een pasgeboren baby met van die onvoorstelbaar perfecte vingertjes, die bloem die zich zo mooi aan de wereld toont of over de onvermoede wijsheid van je puberkind. Kinderen zijn meesters in verwonderen. Zij bezien de wereld met een open blik, zonder oordeel. Kun jij je nog verwonderen? Daarover schrijven we in de Online Schrijfmeditatie van zondag 19 maart.

Een ander perspectief

Verwonderen is met nieuwe ogen kijken. Naar wat je nog niet kende of wat juist heel vertrouwd was maar je opeens iets anders te vertellen heeft. Verwondering gaat vaak gepaard met verbazing en ontzag. Je wilt wat langer stilstaan bij datgene wat jouw verwondering opwekt, er meer van weten. Verwondering is het begin van wijsheid, zeiden de oude Grieken al. Waar kun jij je om verwonderen? Welke rol speelt verwondering in jouw leven? Wat kan verwondering voor jou betekenen?

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met vijfandere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Op de site van het Netwerk Schrijfmeditatie vind je de tijden van de andere coaches.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 12,50. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Op de hoogte blijven?

Wil je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen om altijd op de hoogte te blijven van de schrijfmeditaties, workshops en andere activiteiten? Stuur dan een mailtje naar info@levenslinguistiek.nl.

Online Schrijfmeditaties Elke derde/voorlaatste zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema maart: Verwondering