Online Schrijfmeditatie 19 juni: Onderweg

In de zomermaanden trekken we met z’n allen massaal eropuit. We gaan een dagje op pad, maken een uitstapje, een verre reis of houden een korte vakantie dichterbij. Alleen of met vrienden, een partner of met het gezin. Hoe ga jij op pad? Waar ben jij naar onderweg? Het thema van zondag 19 juni – de laatste schrijfmeditatie voor de zomerstop – is dan ook Onderweg. Schrijf je mee?

Wat gebeurt er als je de deur achter je dicht trekt? Kun je op weg gaan zonder dat je weet wat je eindbestemming is of zie je wel wat zich aandient en besluit je gaandeweg welke afslag je neemt? Ben jij iemand die graag alles van tevoren plant of ga je flierefluitend op weg en zie je wel waar je uitkomt? Waar geniet je van tijdens de reis? Met welk verlangen ben jij onderweg?

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met zes andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Kijk hier voor de tijden bij de andere coaches van het netwerk.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 10,-. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Op de hoogte blijven?

In juli en augustus zijn we zelf even onderweg om ons op te laden voor weer een nieuw jaar vol mooie schrijfmeditaties. In september kun je weer meeschrijven! Wil je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen om altijd op de hoogte te blijven? Stuur dan een mailtje naar info@levenslinguistiek.nl.

Online Schrijfmeditaties Elke derde zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema juni: Onderweg