Online Schrijfmeditatie 19 februari: Stilte

Het is zo stil in mij En de wereld draait maar door
Je kent het vast wel, deze tekst van het nummer Zo stil in mij van Van Dik Hout. En ook hoe het het nummer verder gaat: En het is zo stil in mij Ik heb nergens woorden voor. In de schrijfmeditatie van februari gaan we dat juist wél doen: woorden geven aan de stilte in je leven!

Verlang je ook wel eens naar stilte? In ons drukbevolkte landje, is de stilte soms ver te zoeken. Je moet er letterlijk voor op pad en dan nog is het lastig om een plek te vinden waar het helemaal stil is. Maar wanneer ervaar je stilte? Zijn de geluiden van de natuur een vorm van stilte?

Er bestaat ook een ‘innerlijke stilte’ zegt Eckart Tolle, schrijver van De Kracht van het Nu. Innerlijke stilte is je wezenlijke natuur, zegt hij. In deze schrijfmeditatie gaan we op zoek naar stilte in je leven. Daar valt een wereld aan te ontdekken. Schrijf je mee?

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met zes andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Op de site van het Netwerk Schrijfmeditatie vind je de tijden van de andere coaches.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 12,50,-. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Op de hoogte blijven?

Wil je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen om altijd op de hoogte te blijven van de schrijfmeditaties, workshops en andere activiteiten? Stuur dan een mailtje naar info@levenslinguistiek.nl.

Online Schrijfmeditaties Elke derde/voorlaatste zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema februari: Stilte