Online Schrijfmeditatie 18 september: Nazomeren

De zondagse schrijfmeditaties gaan weer van start op 18 september. Deze eerste schrijfmeditatie proberen we het vakantiegevoel nog een beetje vast te houden. Tijdens de zomermaanden laten we vaak onze vaste routines varen en is er ruimte voor vacare: het leegmaken. We laden ons op, we komen tot stilstand en misschien ook wel dichter bij onszelf.

Maar ook aan de vakantie komt een eind en dan moeten we weer opnieuw onze plek vinden in ons gewone leventje. Tegelijkertijd kennen we allemaal het verlangen om dat gevoel van vrijheid en harmonie zo lang mogelijk vast te houden. Hoe doe je dat? Hoe vind en behoud je het evenwicht? Daar gaan we deze schrijfsessie naar op zoek.

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met zes andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Kijk hier voor de tijden bij de andere coaches van het netwerk. Binnenkort kun je terecht op onze eigen site: www.netwerkschrijfmeditatie.nl.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 12,50,-. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Op de hoogte blijven?

Wil je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen om altijd op de hoogte te blijven van de schrijfmeditaties, workshops en andere activiteiten? Stuur dan een mailtje naar info@levenslinguistiek.nl.

Online Schrijfmeditaties Elke derde zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema september: Nazomeren