Online Schrijfmeditatie 18 juni: Nieuwe Veren

Het is bijna zomervakantie, tijd om weer even tot rust te komen en op te laden voor wat komen gaat. Misschien moet je ook loslaten en voorbereiden op een nieuwe periode. Na de zomer kun je merken dat er iets veranderd is. Als bij een vogel die een nieuwe verendracht krijgt. Herken jij dat in jouw leven? We schrijven erover in de laatste schrijfmeditatie van dit seizoen.

Tussentijd

Vogels krijgen een of twee keer in het jaar nieuwe veren, om zich voor te bereiden op warmte (het zomerkleed) of juist de kou (het winterkleed). In die wisseling zijn ze in de rui. Dat is een tussentijd: ze wachten rustig af tot ze nieuwe veren hebben. Het is bijna zomer en zomervakantie, onze tussentijd om weer energie op te doen voor de volgende periode. Misschien zijn wij zelf ook wel eens in de rui geweest. En nog wel eens, omdat we een ander verenkleed nodig hebben. Je kunt dat doen als een vogel, dat je dingen verandert aan de buitenkant. Maar je kunt ook van binnenuit iets loslaten: een geloof, een overtuiging, ideaal of ambitie bijvoorbeeld. 

Na zulke veranderingen zie je ineens dat je nieuwe veren hebt. En dat ze goed passen voor de tijd die komen gaat. Hoe ging dat? Kon je erop vertrouwen dat het wel goed kwam? Of kwam je in actie?

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met vijf andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Op de site van het Netwerk Schrijfmeditatie vind je de tijden van de andere coaches.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 12,50. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Op de hoogte blijven?

Wil je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen om altijd op de hoogte te blijven van de schrijfmeditaties, workshops en andere activiteiten? Stuur dan een mailtje naar info@levenslinguistiek.nl.

Online Schrijfmeditaties Elke derde/voorlaatste zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema juni: Nieuwe Veren