Online Schrijfmeditatie 18 december: Het Geschenk

Deze feestmaand komen we met het Netwerk Schrijfmeditatie met een passend thema: we schrijven over Geven en Ontvangen. Een prachtig onderwerp waar veel aan te ontdekken valt! Wat heb je te geven? En versta jij de kunst van ontvangen? Schrijf mee op 18 december en geef jezelf een inspirerende zondagochtend cadeau!

In december geven en ontvangen we traditiegetrouw geschenken. Mooi ingepakt, al dan niet voorzien van een zelfgeschreven gedicht. Een bewuste blijk van aandacht voor elkaar. Geven en ontvangen doen we uiteraard het hele jaar door en in alle fasen van ons leven: zorg, aandacht, tijd, geld, complimentjes… De wisselwerking tussen geven en ontvangen is belangrijk in elke relatie die je hebt. Maar soms ook ingewikkeld of niet helemaal in balans. Wat heb jij allemaal te geven en hoe doe je dat? En kun je echt met volle overgave iets ontvangen? Daarover schrijven we deze maand.

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met zes andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Op de site van het Netwerk Schrijfmeditatie vind je de tijden van de andere coaches.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 12,50,-. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Op de hoogte blijven?

Wil je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen om altijd op de hoogte te blijven van de schrijfmeditaties, workshops en andere activiteiten? Stuur dan een mailtje naar info@levenslinguistiek.nl.

Online Schrijfmeditaties Elke derde/voorlaatste zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema december: Het Geschenk