Online Schrijfmeditatie 18 april: Het Onverwachte

Iedere voorlaatste zondagochtend van de maand kun je meedoen met een Online Schrijfmeditatie. Zondag 18 april is het thema Het Onverwachte. We beginnen om 10:30 uur en schrijven tot 12:30 uur. Een paar fijne uurtjes helemaal voor jezelf. Sta stil bij het leven en schrijf mee! Een mooie manier om kennis te maken met autobiografisch schrijven.

Samen met vijf andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een online schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s en zo ontdek je waardevolle invalshoeken voor jezelf. Dit alles zorgt voor meer rust en houvast.

Thema 18 april: Het Onverwachte

April doet wat ie wil. Het geeft aan dat we te maken krijgen met situaties die anders zijn dan wat we verwacht hadden. Dit is dan ook het thema van zondag 18 april: we verkennen onverwachte momenten in je leven.

We beginnen met een korte kennismaking en een meditatie. Dan zijn er drie schrijfrondes met voorlezen en een afrondende opdracht. De precieze schrijfopdrachten hoor je op de dag zelf.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 10,-. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na de betaling ontvang je een link voor deelname.

Online Schrijfmeditaties Elke voorlaatste zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema april: Het Onverwachte