Online Schrijfmeditatie 17 september: Moedig Voorwaarts!

September is voor de meeste mensen de maand om de draad weer op te pakken. Dat geldt ook voor het Netwerk Schrijfmeditatie. We hebben dit najaar weer mooie thema’s op het programma staan. De eerste Online Schrijfmeditatie is op zondagochtend 17 september. Met pen en papier gaan we weer moedig voorwaarts. Schrijf je mee?

Moed tonen

Na de zomer, waar we heerlijk een tijdje vrijaf hebben gehad, is september de maand om weer aan de slag te gaan. Weer aan het werk, weer naar school of andere dingen doen die onze aandacht vragen. Vol energie en vol goede moed! Dat wordt tenminste wel van ons verwacht. Maar menigeen zal toch best weer even moed moeten verzamelen om er inderdaad weer vol tegenaan te gaan. Waar had jij in jouw leven moed voor nodig om vooruit te komen en hoe ging dat?

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met vijf andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke derde zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Op de site van het Netwerk Schrijfmeditatie vind je de tijden van de andere coaches.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 12,50. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Op de hoogte blijven?

Wil je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen om altijd op de hoogte te blijven van de schrijfmeditaties, workshops en andere activiteiten? Stuur dan een mailtje naar info@levenslinguistiek.nl.

Online Schrijfmeditaties Elke derde/voorlaatste zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema september: Moedig Voorwaarts!