Online Schrijfmeditatie 17 december: In the mood

In de feestmaand december draait alles om sfeer. Lichtjes in en om het huis. Woorden van vrede en welbehagen… Wat doe jij om sfeer in jouw omgeving te creëren? Welke stemming neem jij mee de feestdagen in? En welke wensen koester je van binnen? We schrijven erover in de Online Schrijfmeditatie van december.

Sfeer brengen, licht brengen

Buiten is het donker, koud en guur. De natuur staat duidelijk even stil, is in zichzelf gekeerd. De takken zijn kaal, bomen komen tot rust en verzamelen krachten om straks weer uit te kunnen lopen met nieuw groen, nieuw leven. Als tegenwicht brengen wij zelf licht in deze donkere tijden aan. Door vuren te ontsteken, kaarsen te branden… Dat doen we al duizenden jaren lang. Om te benadrukken dat het ook echt weer licht zal worden. Dat vanaf nu de dagen langer zullen worden en dat de zon zich uiteindelijk nadrukkelijk weer zal laten zien.  Het is de cyclus van het jaar, van het leven. Dat weten we, daar vertrouwen we op, daar verlangen we naar. Vandaar dat we zelf licht en sfeer in onze wereld brengen. Hoe doe jij dat de komende tijd: sfeer brengen of sfeer beleven? Wat gebeurt er aan de buitenkant en wat beleef je van binnen?

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met vijf andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke derde zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Op de site van het Netwerk Schrijfmeditatie vind je de tijden van de andere coaches.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 12,50. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Je ontvangt dan een bericht met een betaalverzoek. Na betaling ontvang je van mij een Teams-link voor deelname.

Op de hoogte blijven?

Wil je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen om altijd op de hoogte te blijven van de schrijfmeditaties, workshops en andere activiteiten? Stuur dan een mailtje naar info@levenslinguistiek.nl.

Online Schrijfmeditaties Elke derde/voorlaatste zondag van de maand
– Thema zondag 17 december: In the mood
– Van 10:30 uur tot 12:30 uur
– € 12,50 per keer
– aanmelden via info@levenslinguistiek.nl