Online Schrijfmeditatie 16 januari: Wat wil er in 2022 geboren worden?

Januari, hartje winter. Buiten is het kil, de bomen zijn kaal. De feestdagen zijn alweer even voorbij. Je kunt het gevoel krijgen dat je nu echt op jezelf bent teruggeworpen. En toch, onder de oppervlakte roert zich van alles. Misschien worden nieuwe plannen gebroed en zijn nog niet alle goede voornemens gestrand. Welke kiem roert zich bij jou onder de oppervlakte?

Wat moet er sneuvelen om plaats te maken voor iets nieuws? Kun je wakker zijn voor de momenten dat het oude ophoudt en het nieuwe geboren wordt? En hoe stem je daarop af zodat het op een gezonde manier levensvatbaar wordt? Dat gaan we ontdekken in de Online Schrijfmeditatie van 16 januari!

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met zes andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Kijk hier voor de tijden bij de andere coaches van het netwerk.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 10,-. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Online Schrijfmeditaties Elke derde zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema januari: Wat wil in 2022 geboren worden?