Online Schrijfmeditatie 15 oktober: Vriendschap!

Vriendschappen zijn voor iedereen belangrijk. Vriendschappen zijn er in allerlei soorten en maten. Vriendschappen kunnen tijdelijk zijn of juist een leven lang meegaan. Vriendschappen kunnen magisch en hartverwarmend zijn. Hoe zit dat bij jou? Wat betekent vriendschap voor jou? We schrijven erover in de Online Schrijfmeditatie van oktober. Doe je mee?

In alle soorten maten

Vriendschappen hebben allemaal zo hun eigen karakter en dynamiek. Je hebt vriendschappen van vroeger; van school of van toen je studeerde. Misschien heb je gezellige buurtjes met wie je lief en leed deelt of fijne collega’s met wie je buiten werktijd afspreekt. Vriendschap kan gaan om onbedaarlijk met elkaar lachen, fanatiek met elkaar sporten of samen in alle bevlogenheid vrijwilligerswerk doen. Vriendschappen kunnen tijdelijk zijn of misschien wel een leven lang meegaan. Een vriendschap is om te koesteren, al zie je elkaar soms tijdenlang niet.

Magisch

Echte vriendschap is niet vrijblijvend, meende de oude wijsgeer Aristoteles al. Het gaat om wederkerigheid, om tijd voor elkaar vrijmaken, aandacht hebben, actief betrokken zijn bij het leven van de ander. Vriendschap kan magisch en hartverwarmend zijn. In de schrijfmeditatie van oktober staan we stil bij vriendschappen en wat die voor jou betekenen.

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met vijf andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke derde zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Op de site van het Netwerk Schrijfmeditatie vind je de tijden van de andere coaches.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 12,50. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Je ontvangt dan een bericht met een betaalverzoek. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Op de hoogte blijven?

Wil je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen om altijd op de hoogte te blijven van de schrijfmeditaties, workshops en andere activiteiten? Stuur dan een mailtje naar info@levenslinguistiek.nl.

Online Schrijfmeditaties Elke derde/voorlaatste zondag van de maand
– Thema zondag 15 oktober: Vriendschap
– Van 10:30 uur tot 12:30 uur
– € 12,50 per keer
– aanmelden via info@levenslinguistiek.nl