Online Schrijfmeditatie 15 mei: Moeder

Moederdag! In deze meimaand kun je er niet omheen. Aan de relatie met je moeder valt veel te ontdekken. Zij is de eerste vrouw met wie je een emotionele band bent aangegaan. De spil van je emotionele ontwikkeling. Op zondagochtend 15 mei schrijven we dus over moeders! Schrijf je mee?

We hebben allemaal een moeder. Je herinneringen aan haar zijn vaak bepalend geweest voor je leven. Of jullie band goed was of te wensen overliet, of dat ze altijd min of meer een vreemde voor je is gebleven: er is veel aan de relatie met je moeder te ontdekken. Over haarzelf, wie zij was, maar ook over jezelf. Waar heeft hoe je geworden bent te maken met haar? Soms lijk je op haar: dezelfde manier van kijken of lopen, je kunt het verfoeien, maar het is onmiskenbaar. Deze ochtend verkennen we één aspect van onze relatie met haar.

Netwerk Schrijfmeditatie

Samen met zes andere biografisch schrijfcoaches bied ik elke voorlaatste zondag van de maand een Online Schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s. Bij mij schrijven we van 10:30 uur tot 12:30 uur. Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak verrassende en waardevolle inzichten opdoet. Liever een ander tijdstip op zondag? Kijk hier voor de tijden bij de andere coaches van het netwerk.

Schrijf je mee?

We schrijven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Deelname kost slechts € 10,-. Wil je meeschrijven? Stuur dan een mail naar info@levenslinguistiek.nl. Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname.

Online Schrijfmeditaties Elke derde zondag van de maand van 10:30 uur tot 12:30 uur
Thema mei: Moeders