Nieuwe workshops: najaar 2021/voorjaar 2022

De zomer ligt nu toch echt achter ons. Hopelijk heb je je heerlijk kunnen opladen en zit je boordevol nieuwe energie en inspiratie. Tijd om nieuwe activiteiten te ondernemen dus. Wil je dat verrijkende gevoel van de zomer meenemen, dan zijn de workshops Autobiografisch Schrijven wellicht iets voor jou. Even pas op de plaats met pen en papier. Het mooie van autobiografisch schrijven is dat je altijd weer verrast wordt door jouw eigen verhalen. Het brengt de levensloop in beweging. Dit najaar valt er weer genoeg moois te kiezen.

Wil je wekelijks, maandelijks of online schrijven?

  • Workshop HOLLEN OF STILSTAAN: Waar zit beweging in jouw levensloop? 3 woensdag- of vrijdagochtenden in oktober. Inclusief een schrijfmeditatie.
  • Workshop REIS VAN JE LEVEN: Ontdek de held in jouw levensverhalen! 6 woensdag- of vrijdagochtenden,
    een keer per maand. Start eind oktober of begin november.
  • ONLINE SCHRIJFMEDITATIE: Iedere voorlaatste zondag van de maand van 10:30 tot 12:30 uur.
    In samenwerking met het Netwerk Schrijfmeditatie. Elke maand een ander thema.
    Houd de agenda en het nieuws in de gaten.

In Houten, in Doorn of lekker thuis?

De workshops Hollen of Stilstaan en Reis van je leven kun je op twee plekken volgen: in Houten en bij Sansoma in Doorn. De keuze is aan jou. Voor beide locaties geldt dat we in kleine groepjes schrijven. In Doorn kunnen maximaal 10 mensen deelnemen. In Houten zijn dat er 4 tot 6. Kijk in de agenda voor data en locatie.

De Online schrijfmeditatie die met het Netwerk Schrijfmeditatie wordt verzorgd, schrijf je lekker vanuit je eigen huis. Iedere maand is er een ander actueel thema. Deelname kost slechts een tientje! Een mooie manier om het autobiografisch schrijven eens uit te proberen.

Schrijf mee!

Wil je je opgeven voor een workshop Autobiografisch schrijven of wil je nog wat meer informatie? Stuur dan een berichtje naar info@levenslinguistiek.nl of bel 06 11 39 23 54. Ik vertel je graag meer over.