Levenslinguïstiek Memory op Activiteitenmarkt Houten

Levenslinguïstiek Memory

Op zaterdag 5 september sta ik met Bureau voor levenslinguïstiek op de Activiteitenmarkt op het Rond in Houten. Van 10:00 tot 16:00 uur vertel ik je graag alles over levenslinguïstiek, de workshops Autobiografisch schrijven die voor het najaar gepland staan en de mogelijkheden om levensloopgesprekken te voeren. Kom langs, neem een gratis Levenslinguïstiek Memoryspel mee én maak kans op een gratis levensloopgesprek!

Speel Memory, maak kans op een gratis levensloopgesprek

Om je een beetje beter beeld te geven bij het woord levenslinguïstiek heb ik een Levenslinguïstiek Memoryspel gemaakt. Je kunt het gratis afhalen aan de stand. Speel het spel, draai de kaartjes om en krijg een eerste indruk van waar het bij levenslinguïstiek om gaat. Bovendien maak je kans op een gratis levensloopgesprek door een Elfje te maken en deze in te sturen! In een volgende blog vertel ik je er meer over.

En wat wil jij?

Ben je benieuwd naar wat er op de voorkant van deze memorykaartjes staat? Kom dan zaterdag langs voor meer informatie en goed een gesprek. Ik ben overigens heel erg benieuwd naar wie jij bent en wat jij verwacht van levenslinguïstiek. Welke workshops Autobiografisch schrijven zou je willen volgen en op welke momenten zou jij dat willen? Laat het me vooral weten! Kom kennismaken op 5 september tijdens de Activiteitenmarkt op het Rond in Houten. Je kunt ook altijd een berichtje sturen naar info@levenslinguistiek.nl.