Activiteitenmarkt 4 september in Houten: Kom langs, win een levensloopgesprek!


ZIN in een nieuwe impuls? Op zaterdag 4 september sta ik met Bureau voor levenslinguïstiek op de Activiteitenmarkt op het Rond in Houten. Van 10:00 tot 16:00 uur vertel ik je graag wat Bureau voor levenslinguïstiek voor jou kan betekenen. Over de levensloopgesprekken waarin we jouw biografische vraag kunnen onderzoeken. En over de nieuwe workshops Autobiografisch Schrijven die je fysiek én online kunt volgen. Kom langs en stuur je elfje in. Ik heb er nu al ZIN in!

Klik hier als je meer wilt weten over levensloopgesprekken.
Klik hier voor een overzicht van de workshops Autobiografisch Schrijven dit najaar.

Schrijf een elfje, win een gratis levensloopgesprek

Net als vorig jaar kun je ook nog een gratis levensloopgesprek winnen! Dat doe je door een ELFJE te schrijven, waarin je éénmaal het woord ZIN verwerkt. Vorig jaar heb ik prachtige elfjes ontvangen en een tweetal verrassende en mooie levensloopgesprekken gehouden. Kom langs en stuur je elfje in. Ik heb er nu al ZIN in!

Zo schrijf je een elfje

Een elfje is een versje van vijf regels met in totaal elf woorden. De eerste regel heeft één woord, de tweede regel heeft twee woorden, de derde heeft er drie, de vierde regel heeft er vier. Op de vijfde regel zet je weer één woord. Gebruik ten minste één keer het woord ZIN in jouw elfje. Verder zijn er geen regels, het hoeft niet te rijmen of aan andere voorwaarden te voldoen. Een elfje kan heel krachtig zijn. Toch is een elfje schrijven helemaal niet moeilijk. Als je de smaak te pakken hebt, vliegen ze je pen uit.

Essentie
Dat is
Wat je pakt
Als je elfjes schrijft
Echt!

Stuur je elfje naar info@levenslinguistiek.nl. Ik kies er twee mooie uit. Met de winnaars maak ik een afspraak voor een gratis levensloopgesprek.