Activiteitenmarkt en Body & Mind special: Win een gratis levensloopgesprek!


Woorden zoeken – ZIN vinden. Met het motto van Bureau voor levenslinguïstiek vind je een nieuwe kijk op jouw levensverhaal. Op zaterdag 3 september 2022 sta ik op de Activiteitenmarkt op het Rond in Houten om je daar meer over te vertellen. Daarnaast sta ik met Bureau voor levenslinguïstiek in de Body & Mind special in ’t Groentje. Bezoekers van de Activiteitenmarkt én lezers van ’t Groentje kunnen een gratis levensloopgesprek winnen.

Tijdens de activiteitenmarkt in Houten op 3 september op het Rond vertel ik je graag over de levensloopgesprekken die je bij Bureau voor levenslinguïstiek kunt voeren. En natuurlijk over de nieuwe workshops Autobiografisch Schrijven die je fysiek én online kunt volgen. Misschien wil je zelf wel een workshop op maat organiseren, met vrienden, vrijwilligers, leerlingen of collega’s. Wees dus welkom op de Activiteitenmarkt op 3 september – van 10:00 tot 16:00 uur op het Rond in Houten.

Schrijf een elfje, win een gratis levensloopgesprek

Net als vorig jaar kun je ook nog een gratis levensloopgesprek winnen! Dat doe je door een ELFJE te schrijven, waarin je ten minste één keer het woord ZIN verwerkt. Vorig jaar heb ik prachtige elfjes ontvangen en een tweetal verrassende en mooie levensloopgesprekken gehouden. Kom langs en stuur je elfje in. Dit jaar verloot ik een extra gratis gesprek voor de lezers van de Body & Mind special die in de huis-aan-huisbladen rond Houten en de Utrechtse Heuvelrug wordt uitgebracht.

Zo schrijf je een elfje

Een elfje is een versje van vijf regels met in totaal elf woorden. De eerste regel heeft één woord, de tweede regel heeft twee woorden, de derde heeft er drie, de vierde regel heeft er vier. Op de vijfde regel zet je weer één woord. Gebruik ten minste één keer het woord ZIN in jouw elfje. Verder zijn er geen regels, het hoeft niet te rijmen of aan andere voorwaarden te voldoen. Een elfje kan heel krachtig zijn. Toch is een elfje schrijven helemaal niet moeilijk. Als je de smaak te pakken hebt, vliegen ze je pen uit.

Essentie
Dat is
Wat je pakt
Als je elfjes schrijft
Echt!

Stuur je elfje naar info@levenslinguistiek.nl. Ik kies er drie mooie uit. Met de winnaars maak ik een afspraak voor een gratis levensloopgesprek.